Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Δείτε πώς άλλαξε η ζωή μας στην ΕΕ από το 1979 κι έπειτα, με τη βοήθεια της ευρωπαϊκής μηχανής του χρόνου.



Δείτε πώς άλλαξε η ζωή μας στην ΕΕ από το 1979 κι έπειτα, με τη βοήθεια της ευρωπαϊκής μηχανής του χρόνου.
Μιας εφαρμογή που ετοίμασε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να μας δείξει πώς έχει επηρεαστεί η καθημερινή μας ζωή από τότε.
Η εφαρμογή παρουσιάζει την εξέλιξη στην ΕΕ από το 1979, τη χρονιά των πρώτων ευρωεκλογών, εως σήμερα. Εξελίξεις όπως το ευρώ, η ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών, η προστασία των καταναλωτών ή ακόμη η ρύθμιση των κανόνων ασφαλείας των παιχνιδιών και η απαγόρευση των δοκιμών των καλλυντικών στα ζώα είναι κάποια από τα αποτελέσματα της ΕΕ που παρουσιάζονται σε αυτήν την εφαρμογή.
Όλες αυτές τις εξελίξεις και άλλες ακόμη όπως τα δικαιώματα των επιβατών ή η ενεργειακή αποδοτικότητα, μπορείτε να τις ανακαλύψετε μέσα από την περιήγησή σας στην εφαρμογή, ένα διαμέρισμα όπως ήταν το 1979 και όπως είναι σήμερα. Πλοηγηθείτε στην εφαρμογή και κινηθείτε στους χώρους του διαμερίσματος, κάντε κλικ πάνω στα διάφορα αντικείμενα της καθημερινής ζωής που βρίσκονται στα δωμάτια και μάθετε περισσότερα για τις αλλαγές που έφερε η ΕΕ στη ζωή μας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή, η οποία είναι διαθέσιμη σε 24 γλώσσες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Η ευρωπαϊκή μηχανή του χρόνου είναι διαθέσιμη on line στη σελίδα για τις ευρωπαϊκές εκλογές και απευθείας εδώ.
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014 15:09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου