Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 8 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 8 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
65 άτομα ΔΕ Προσωπικό Ασφαλείας. 13 πιστοποιημένοι αρχαιοφύλακες με κώλυμα οκταμήνου στο κάτω μέρος του πίνακα. κατάταξης.
Δεν κατατάσσεται ούτε ένας με προσόντα Α επικουρίας (Πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος ειδικότητας Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφάλειας ή Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών ) και ακολουθούν οι ΔΕ..
Οι απορριπτέοι εμφανίζονται μόνο με τα τελευταία τρία ψηφία της ταυτότητας τους. Αυτό σημαίνει ότι δύσκολα μπορούμε να δούμε πχ.πως μερικοί υποψήφιοι είχαν Επίπεδο Γ1 - Πολύ καλή γνώση στην ξένη γλώσσα σε προηγούμενη συμμετοχή τους και τώρα όχι.
Εδώ οι πίνακες: http://bit.ly/Sox5NMA2019
Η προκήρυξη: http://bit.ly/fylakesSOX5_2019

1 σχόλιο:

  1. 0
    Votes
    Για δες μια παλαιότερη απάντηση εδώ:

    ΚΩΛΥΜΑ ΟΧΤΑΜΗΝΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ


    ΚΩΛΥΜΑ ΟΚΤΑΜΗΝΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

    Η διάρκεια της απασχόλησης του προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση εποχιακών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών σε φορείς του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα δεν μπορεί να υπερβαίνει τους οκτώ (8) μήνες μέσα σε συνολικό χρόνο δώδεκα (12) μηνών.

    Ο υπολογισμός του ανωτέρω δωδεκαμήνου, μέσα στο οποίο η απασχόληση του υποψηφίου δεν πρέπει να υπερβαίνει τους οκτώ (8) μήνες, για να μην έχει κώλυμα πρόσληψης, γίνεται με αφετηρία το τέλος της νέας απασχόλησης, για την οποία ο υποψήφιος πρόκειται να προσληφθεί, και προς τα πίσω.

    Στο κώλυμα της οκτάμηνης απασχόλησης συνυπολογίζεται και ο χρόνος απασχόλησης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου διάρκειας δύο (2) μηνών για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών.


    Στο κώλυμα της οκτάμηνης απασχόλησης δεν συνυπολογίζονται:
    - Ο χρόνος απασχόλησης με Σύμβαση Μίσθωσης ΄Εργου (ΣΜΕ).
    - Ο χρόνος απασχόλησης σε Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ).
    - Ο χρόνος με καθεστώς μερικής απασχόλησης (ν.3250/2004 ΦΕΚ 124/Α/7.7.2004).
    Σύμφωνα με το νόμο, οι πίνακες κατάταξης εποχικού προσωπικού πρέπει να αναρτώνται το πολύ εντός είκοσι (20) ημερών από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, από την επομένη δε της ανάρτησης, ο φορέας μπορεί να προβεί στην πρόσληψη (π.χ πίνακας που αναρτάται την 10η ημέρα η πρόσληψη μπορεί να πραγματοποιηθεί την 11η). Στην περίπτωση αυτή η έναρξη της νέας απασχόλησης για τον υπολογισμό του 12μηνου προσδιορίζεται από την εν τοις πράγμασι πρόσληψη του υποψηφίου. Σε περίπτωση όμως που οι πίνακες αναρτηθούν μετά την παρέλευση των ως άνω είκοσι (20) ημερών ή η πρόσληψη του προσωπικού γίνει μετά την παρέλευση ικανού χρόνου από την ανάρτηση των πινάκων, η έναρξη της νέας απασχόλησης για τον υπολογισμό του δωδεκαμήνου τοποθετείται, στην περίπτωση αυτή, είκοσι (20) ημερολογιακές ημέρες μετά την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή